tirsdag 22. januar 2013

Vinterutrustning:-)

En aldri så liten rundreise endte i mere vinterunderstell til en av pg-trikene i Brumunddal...

Igår dro Tove og meg til Oslo en tur for litt shopping, og henting av hunde-for. Vi dro også innom søster-Line med familie på Hønefoss. Turen gikk også til Vestre-Ådal for et aldri for et aldri så lite kaffe-besøk hos min "gamle" tante som er litt hyperaktiv selv om ho drar på årene. Men vi kunne jo ikke bare sitte på ræva å "snike" til oss mat å kaffe til alle vi kjente.

Fikk meg en spennende tur Hønefoss rund-tur med Mikko, og for første gang gikk eg meg vill. Da eg endelig trudde eg hadde funnet veien tilbake til min søster greide eg å havne i motsatt retning enn det ho bodde. Men eg fikk bange anelse att vi var på feil kurs og tok rett og slett 180 grader helomvending. Da kom Mikken og jeg hjem til deilig å varm middag, så feilnavigeringa gjorde ikke så mye.

Men vi fikk shoppet litt på Sandvika-Storsenter og litt i Hønefoss senter. Endte opp med og kjøpe meg vindtette votter så tommelen ikke "speker" på neste tur. Fikk meg også til og kjøpe overtrekk til beina, så nå tåle eg en par timers-tur i f.eks. 10-blåe.
Men viktigst av alt fikk eg pruta "ut av helvete" på fjorårets snowboard til en trike her i Brumunddal, ja gjett kem som skal ha dem:-)


1 kommentar:

  1. Kom noen underlige tanker i hodet om hvordan framskia blir festa...du må jo ha henda fri...så da er det itte så mye å vælge mellom som stikk langt nok fram :P

    SvarSlett