torsdag 10. januar 2013

Treningstur med Pål, og en tur oppe i bua til Arne for å snoke:-)

Fikk en tlf tidlig på formiddagen av Pål, han lurte på om eg ville bli med sammen med han i treningsløypa vår. Summet meg litt og ble med, vi var og "lånte" Pontus også så vi fikk hver vår trekkdyr oppover bratta...

Pål plukka oss opp hjemme, så kjørte vi til landinga på Bangsberg ved skytterhuset og parkerte. Bikkjene var litt utolvmodige mens vi rigga på oss belter og diverse stasj...

Sakte men sikkert "trasket" vi i sporet som er der fra tidligere turer vi har hatt. Det var hard å fint å gå etter ferdigtråkket spor, litt "sukker" i flekkan. Gikk bare sånn passe, bikkjene har jo noen "skvett" her og der til å begynne med. Kom oss i bratta etterhvert, tok det fortsatt med ro og kvilte bittelitt omtrent midt i det bratteste partiet.

Kom opp på flata og farten ble jevn og fin, ferske elgspor så vi og. Det merket vi også på bikkjene, dem dro og småulte om det gikk for sakte :-)
Endelig kom vi helt frem til lavo,en i god å fin form, vi hadde brukt knappe 50 minutter. Akkurat sånn passe kaldt var det også, starten var hard og fin etter tråkkinga vi hadde tidligere i vinter. Nu er det bare å finne flyutstyret om vinden blir rett, idag var det en go del bakvind.

Vi tok en tur inni lavo,en også, her er det mye god ved å brenne opp, men ser ut til att den ligger der urørt.

Vi slapp "nesten" løs Mikko og Pontus, bare 2 lange slepetau mellom dem. Det gikk i hundreogfemti ei stund der oppe til vi endelig bestemte oss for å gå ned.
Vi måtte en tur opp til Arne og lure i bua, visste det lå en splitter ny motor der igår som han skal ha til pg-triken sin. Arne er kommet langt i bygginga si, kommer bilder iløpet av helga. Vil ikke røpe korsen motor han har innvistert i, det kommer iløpet av helga det også.

Her ser dere hundetralla til Ayla som Arne bygde i mellomtida mens han ventet på pg-moteren. Den skal ho Liv sitte i å kose seg på tur med bikkja...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar