mandag 2. januar 2012

Trimtur til Bjørgeberget...

Mikko er 15 uker idag og gått opp 1,3 kg på halvannen uke, han veier 9 kg og er supersprek og en glad valp som er med meg overalt for tia.

Vi betemte oss for og ta en flott trimtur med Arne, Casper og Mikko opp til Bjørgeberget hvor n-v startvind er perfekt. Vi parkerte ved sagbruket hvor vi fikk stå der av sjefen for sagbruket. Om vi får til å fly fra dette flystedet er det ikke en selvfølge att vi skal parkere ved sagbruket, her må alt avtales på forhånd.

I tåkeheimen dukket det plutselig opp 7 stk Irske ulvehunder uten eier, tro dem lukta oss og stakk fra eieren. Vi måtte nu bare ta imot dem så godt vi kunne og "menge" oss i flokken. Skal si Mikko reagerte, han snerret og glefset etter dem, men kansje ikke så rart. Alle 7 stormet oss ned og skulle lukte på Mikko, han ble nok litt redd og fikk sagt fra på sin måte.

Vi ble nu stående å prate lenge med eieren av de Irske ulvehundene som også dukket opp av tåka etter ei stund. Hundene hans har veldig godt gemytt og er snille, men dem skubber fort et barn overende om man ikke passer på. Veien som går inn fra sagbruket og opp til Bjørgeberget er oppkjørselen til hunde-eieren. Mikko og de 7 store ble i go dus etterhvert.
Her er vi kommet helt opp, Casper,n er fast mann til å leie Mikko når vi må ha han i bånd:-) Igår gikk meg og mor 7 km rundt Bæsjhøgda med Mikko. Jeg blir sprekere for hver dag, kroppen kjennes god ut i formen utenom skuldra, men tar litt tid sier fysioterapauten min...

Dem er straks ferdig med begge hogstmaskinene oppe på toppen. Så nå gjennstår det å se om vi får til å fly herfra, kommer nord-vest etter onsdag, gleder meg å teste ut hanget;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar