lørdag 7. januar 2012

Gjenget flydde, eg tok treningsløypa opp med Pontus...

Fellesmelding tikket inn om flyving, men vi vet ikke hvem sendte den, det sto ikke navn.

Tove, Mikko, Pontus og meg kjørte til landinga og møtte Trond, her tok Pontus og meg beina fatt oppover treningsløypa mens Mikko fikk sitte på til start. Synes foreløbig det holder med to turer opp i uka på en sånn liten hvalp, han skal da sove og leke også, Mikko er bare et lite barn enda.

Turen opp var litt tyngre idag med lett sukkersnø, 43 min til lavo,en. Fola og Blakken sto og nistirret på Pontus, men han brydde seg ikke og vi trasket videre opp til de andre.

Kom opp bak lavoen og ser Trond flyr ut og det løfter fint. Erik er akkurat startklar og fyker ut, Tove skal akkurat til å koble seg inn.
Erik med sin M4 glir ut og stiger fint med en gang, var litt rufseluft når gjenget starta idag. Men dem fløy nu på bygevind hele tia og da blir det ikke bestandig ren luft.
Tove glir ut etter Erik, ho trives som snus i sin Mentor 2 og skal slite den helt ut førr ho går over på en .....Mentor 3??? Hvem vet? SJEKK BIDET: Erik og Trond henger høyt...

Mona var litt småkald og startet sist. Ho sa det var ei lang stund sia ho hadde flydd og var skikkelig flysugen.

Her glir Mona ut in sin spesialbestilte Rush 3. Snøen ble "djervere" etterhvert og tilslutt måtte alle fire krype til korset og lande.

Mikko og Pontus sjønte vell ikke helt ka som foregikk på starten, men dem "herja" no litt før vi dro ned. Eg og bikkjene måtte hente Ingeborg fra jobb, og har en anelse att Pontus blir... Han er blitt en god og trofast kompis, ikke minst er han god venn med Mikko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar