torsdag 1. desember 2011

Uling med vind i søkk og kav...

I går kveld avtalte jeg med Kjell(pg-kurset) om å kjøre litt teori tidlig på formiddagen, Kjell kom ca. kl. 09.15 og vi heiv oss rett på arbeidsoppgave fire og fem. Ja de som bor i Brumunddal har nok en liten fordel at dem kan komme på kort varsel om vi vil kurse litt utenom de helgene vi er tildelt fra klubben.


Julenissen med gaver??? Etter Kjell dro ringte eg Arne og sa eg kjeda meg ut av helvete. Vi ble enig om å dra på Bangs å se om lavo,en sto han av. Overrasket og spent kom vi frem til starten på "Pærla".
Det var kun et hjørne som hadde løsnet i vinden, det var rett og slett skruen som var skrudd litt for lodrett ned. Men vi fikset det og var glad for att lavoen hadde "stått han av", for det har "jomet" rundt den i flere dager med vestavinds-kuling. Se på pølsa, ja det slamra bra her oppe idag.
Kjell hadde sendt med ved i sekken som Julenissen bar på, så hadde Kjell sendt med forsterkninger til hjørnene innvendig og "slåe" til døra i fronten på hotellet vårt. Arne her i full skruing mens eg nesten ikke greide å stå han av i vinden.
Arne er så nøye og steike flink, ja det skal ikke stå på det. Her er han iferd med å forsterke hjørnene innvendig.

Men vi hadde tid til å koke kaffe å "lyge" litt til hverandre. Stormen ulte og raste rundt oss, da fant vi ut att midtstanga må senkes litt og få hoved-duken nedpå toppen av veggene. Så må "plastleppa" rundt lavoen festes inn til veggene på en eller anna måte, kansje list er best, men det finn vi ut av. Om dem ikke festes slamrer dem sund i vinterstormene, hørte meterolygan spådde en mild å "vinsken" vinter i radioen her forleden.
Om vinden har spakna litt er vi på plass imorra(fredag) og fikser de siste små, men viktige finish før vinteren kommer å skremmer oss. Bare å komme opp å se å høre på Pompel og Pilt om du vil:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar