torsdag 8. desember 2011

Peip som helvete, men den fans tåka...

Idag kobla vi fotpose på Voyager,n til Trond i full fart i pg-garasjen til pgstein. Vi sressa og skyndet oss, for vi skulle nemlig ta ettermiddagshanget på "pærla". Vi avtalte med Erik og møtes på landinga litt før halv tre, vi visste det skulle komme fuktige skyer inn...
Stormrigging av Trond og Erik, hjalp Trond med siste finish på starten og så att vi hadde ordna alt rett til fotposen hans.

Under her ser dere kor lavoen står i forhold til starten, og vi har beholdt hele riggeplassen som før til hg,ene...
Erik straks klar og det skulle vise seg att fuktigheta kondenserte et godt stykke under start. Erik og Trond ut som perler på ei snor, eg måtte pinadø stormrigge ganger to for og nå ut i tide. Diskuterte med Erik og Trond vi skulle prøve å ligge under tåkeskye i "duppestilling", men den kraup så sabla lavt.

Startet etter dem men måtte bare legge inn åran tilslutt, glei mot N-Ø starten som var en tabbe. Peip godt rett bak Nerlien-gård, der tror eg kunnet ligge i "duppestilling", men så røyken samtet seg foran N-Ø starten. Dagens lærdom; forlat ikke et maginalt løft lavt, selv ikke på "pærla".
Erik hadde det travelt når vi landa, eg å Trond tok en siste gjennomgang av fotposen. Den hadde funket perfekt sa han, så no bli det minimum 2 timer når tåka letter og "garantihanget" kjem tilbake.

Høsten har vorre et rævhoil med oss her i Brumunddal værmessig. Huske første året eg flytta hit som ensom pg-pilot på hanget. Pål og Øyvind dukket av og til opp, Erik og Arne flydde mest hg. Men se nå, det er en heil flokk med pg-pilota som er på hugget om været gir oss en flydag, Hedemarks-klubben er livat:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar