søndag 18. desember 2011

Branstadkampen-660moh og Kvitfjell-1030moh...

Alle bilder: Tove

Idag dro vi til Branstadkampem med ei "steikanes" god tru værmessig for flyving og kursing. Her er vi akkurat konmmet opp og litt fra sida(nord), men bra rett inn med det samme vi kom.

Tove og Mona ble pisket i tråkking av starten i full fart.

Å de "herlige mannfolkan" står bare å glor mens jentene tråkker. Legg merke til den nærmeste eleven, jaggu hadde han ikke fått nyss i att det ikke var brøyta helt inn. Vi måtte gå fra hovedveien og lagde en flott sti. Ja som sagt var det jo samme kar idag som ikke fant alt på morran å ble 10min forsinka, premien idag var også en ferdigtråkka sti som han kunne gå i fred å ro uten å få snø på tåspissan sine igjen...(begynne å bli en luring nå han derre ny-karen)

Etter å ha "kokulert" ei stund i sidevind finn eg å Erik ut at eg skal være kanin...valgte å starte helt øverst i tilfelle mye synk etter starten.

Starten går greit men glir godt i krabbevinkel utover. Selve flyturen var grei, men ikke startforhold for hvem som helst. Møtte Morten Fageli nede som avtalt, og an kunne melde om strålende forhold og vindstille på Kvitfjell...(man skal alltid lytte til lokale piloter)

 Optimistisk dro hele gjengen til topps på Kvitfjell og trasker til starten...

Selvfølgelig trudde vi på Morten, men måtte se realitetan i blåøyet. 13,7 m/sek målte vi på take off. Det var nok i overkant selv før "verstingan" i klubben.

Eneste trøsten var att Morten viste oss elskovsveggen i sola på det høyeste punktet på fjellet. Her "kokkelurte" vi att og frem, skremte dem som glei fobi på ski, og hadde det litt morro...

Her står eg ved øst-starten rett nedenfor cafè,n som ikke var åpna enda, bare den nede i mellomstasjon som er åpen nå.
Morten holdte på og skravle "hull i hodet" på oss før vi fikk dra herfra. Men vi er over 1000moh, og da blir det jo litt tynn luft, tru det virka godt på den lokale piloten:-)

Endelig er det juleferie på meg fra kursinga, må igjen takke alle som har hjulpet til i høst og att vi begynner på han igjen etter nyåret for og gjøre kurset ferdig. Tippe det er bare ei helg igjen om vi får noenlunde vær så elevan kan få blitt ferdig. Denne høsten er egentlig en møkkahøst værmessig, ja den dårligste siden eg fløtta sørover...
Tusen takk alle idag for en frisk og morsom dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar