torsdag 29. desember 2011

Morrafres for de ivrigste...

Etter en samtale med Trond tirsdag ble vi enig om att onsdags-morran i lysninga skulle det bli en sjanse for Bangs-hang...

Bildet: Arne og Tove startklar. Trond og Erik hadde starta da vi kom opp(ca.10.20), dem var tidlig på,an... Arne kom opp litt før oss, så vi møtes på starten og så "morra-pilotene" sleit nedi lia.


Det var lenge utrulig stilt på starten, vind på Mjøsa var det hele tia trodde vi siden bølgene rullet inn mot skytterhuset. Arne starter og drar til venstre, men ser etterhvert att det er store synkområder og det bær sakte men sikkert ned med han.


Tove starter og flyr halvegs til øst-rampa, ho kom tilbake i starthøyde, men ho sleit seg til 20 min i ei heller rar luft. Var nok toppsnerten som lurte oss litt idag. 
Eg var selv litt passiv idag, hadde med vingen på start, men etter vurdering att og frem gidda eg ikke å fly. Mikko var jo selvfølgelig glad for det, dro like godt ned å henta hele bunten til et kaffeslaberas i lavo,en. Når vi kom opp var det snø-føre i lufta med rått trykk inn, toppsnerten hadde senket seg til en massiv vind...
Så bar det til Brumunddal og ordnet meg før og kjøre oppover Østerdalen og hente Casper til Nyttårsfeiring. Vi kom hjem til ribbe og pakkeåpning utpå kvelden, det var tempo på lillegutt og julepapiret fikk "føtter å gå på".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar