lørdag 11. februar 2012

Spennende prosjekt, TEAM LONGUS...


Team Longus er et rent distanseteam som ble start opp av tre entuiastiske piloter fra Hedemarken Luftsportsklubb høsten 2011

Jon, Øyvind og Stein-Are er tre gutter med vidt forskjellige bakgrunner, vidt forskjellig sinn også... Teamet har som mål og bli Nordens beste distansepiloter etter sesongen 2012-2013, om man ikke prøver har man ikke noe å vinne. Første teamtur går til Frankrike 20 mars i år, da skal vi trene på å fly sammen, se egen bloggside..
http://teamlongus.blogspot.com/

PS: Se under den lengste turen min fra i sommer...

2 kommentarer:

  1. Etter min erindring ble Team Longus opprettet i 2001 i Lyngen Hang- og paragliderklubb som et særdeles «seriøst» distanselag og motpol til «Team Tromsø». Teamet hadde sin storhetstid påsken 2002 da de skulle fly langt fra Voss. Det ble aldri de store turene den påsken. Men det taemet manglet av flyferdigheter tok de til grader igjen på fest. Det ryktes på Voss den dag i dag om påsken 2002 da Team Longus kom på besøk. Så dette er vell strengt tatt en relansering av Team Longus, dog med et mye bedre utgangspunkt for suksess.

    SvarSlett
  2. Heia. Ja du er jo et gammelt medlem der:-), festene i Voss var et show den gang...men bare kom og hiv deg på hjul på distansene om du vil.

    Klart det er bedre forutsetninger for å lykkes denne gangen, nøye studerte planlagte ruter for nye flysteder og østlandet generelt er jo et distansemekka i forhold til Tromsø.

    Har faktisk trua på suksess i distanser for oss tre som er presantert på Team Longus sida og ikke minst, distanse-erfaringa til alle tre er på et presentabelt nivå så dette blir spennende:-)

    SvarSlett