lørdag 5. mars 2016

Super ThoriX 200 - BulliX trike

Litt småfiks med nye vesker og oppfylling av fuel. Nå er begge tanker fulle til i morgen og tipper det er ca. 22 liter miljøbensin på fartøyet.

Det er litt en liten ivrig "Stein" som skal på tur i morra, monterte ei veske (gammelt dasjbord) bak sete, det må til når man skal på grill-tur med hr. Skog og co. Starter ca. kl. 10.00 fra gården hjemme og flyr til Sælibakken, der skal Vegar være startklar. Planen er at vi flyr sammen til mr. Vilster sin airport og lande der.

Fikk også montert to MC-vesker (gaffelvesker) under sete på selve rammen, her er det plass til mat og drikke.
Etter vi har landet hos Tomas samles vi hele flokken, tipper Verner, Geir og Tomas venter på oss. Deretter legger vi en samlet plan for ruta vår, planen er til Haslemoen. Men været avgjør dette og vinden er fin, men vi må se an skyer, nedbør og evt. tåke, soundingen viser litt "tette" grafer.

Ruta har vi alle tittet på, Tomas har flydd til Haslemoen før. Vi får se hvor høyt vi kan gå og om det er forsvarlig og fly over skogen om vi ikke får ønsket høyde. Da bli det sikkert og fly om Elverum tipper jeg, men morra-dagen vil vise det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar