søndag 9. desember 2012

Ny pg-trike på gården:-)

Nytt leketøy til gårds ble åpnet og monert av mekanikkerne mine, ja det er så fint å ha private slaver som er levende engasjerte og opptimister:-)
 
Det står ikke på interessen når en helt oppslukt "guttegamlings-gjeng" hiver seg rundt, skulle bare ta en tur på dass før eg skulle ut og montere en splitter ny trike sammen.
Men når eg kom ut etter endt oppgave på toalettet og oppdaget att gamlefar og Naustdal,s store sønn hadde motert ferdig alt, var det bare og ta av seg hatten.

Ja rett og slett var iveren er helt på topp hos disse gutta når dem får noe jern i ilden sin:-)

Regner med att det skal bli sny-show her til gårds utover uka etter att triken har vært oppe til godkjenning i Arne,s mekaniske.

Her er trehjulingen ferdigmontert, bare plasten som heng igjen etter en litt rask oppmontering.
Vegard var ivrig også, han plinga som en gal etter han hørte rykter om trike på gården. Ja det tok ikke lenge før han også dukket opp.

Ideer kom også på flytende bånd etter som diskusjonen gikk ka man kunne finne på med en sånn dings med propell bakpå:-) Vi fant også ut att vi kunne bruke den som slede etter bikkjene:-)
Arne sitter og "kokkelurer" litt nå, han har fått i oppdrag og montere motorfestene til propellen, og ski som skal benyttes i vinter på triken. Ja det blir å bringe den oppover i verkstedet hans idag så planene kommer skikkelig i verk før praksisen skal utføres. Mandags-morgen bær det rett til OBS-butikken og kjøpe tre snowbord som var priset til 199,- kr. stk. Gleder meg faktisk like mye som Arne og begynne påan igjen oppe i verksted-bula hans:-)
Og tusen takk til ParamotorNorway for rask og effektiv levering.
Link til leverandøren: http://www.paramotornorway.com/  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar