lørdag 8. desember 2012

Ny PPG-Klubb stiftet i Oslo på NLF-bygget idag 7-desember 2012


Idag har var det en historisk stiftelse av en ren PPG-klubb i Norge, og oppmøte var det ingenting og si på, ja godt over 30 piloter møtte frem. Arne Hillestad hadde invitert til stiftelsemøte og ønsket alle velkommen, samtidig som han ledet møtet effektivt og gikk gjennom hele regelverket for og starte opp en ny klubb.

 Ja det får,n si...

Det var utrulig mange sterke personligheter samlet på et og samme øyeblikk, ja til og begynne med var vi som samlet på et transportband og håpet på og komme igang med det vi var kommet for og bli en del av. Etterhvert kom vi ganske raskt igang etter att første mann hadde fått ordet, og det var utrulig å se kor profft hele gruppa  oppførte seg.

Det ble raskt oppfattet hva alle var kommet for; nemlig og få samlet et lite stykke PPG-Norge til og få til et samarbeid gjennom flere sterke personligheter som skal jobbe sammen.
Det hele endte med att vi stiftet en klubb som skal hete: Norsk Paramotorklubb.

Om ikke vi for bruke navnet blir det å hete, Humla Paramotorklubb. Styret ble valgt og klappet inn en etter en, Arne Hillestad var flink og lede oss til og forstå att vi må jobbe sammen, ja det skjønte vi alle også, det var det vi var kommet dit for.

Mere info kommer etterhvert, men her kan jeg presentere det foreløbige nye styret:
Leder: Kai Fegri
Nestleder: Johnny Svardal
Styremedl. 1: Stein-Are Skogeng
Styremedl. 2: Øystein Krogh
Styremedl. 3: Alf Sigurd Nipe
Vara.1: Roger Nybakk
Vara 2: Lars Einar Bergh

NB: Tar forbehold om evt. feil navn i styret, men tror det er 99 % rett...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar