onsdag 6. mai 2009

NLF 100 år... Oslo tirsdag 5-mai...

Kl. 09.30 kom Erik(HG) å plukka meg opp hjemme, vi skulle til byen være med på 100 års jubileèt. Erik skulle fly moskito(hg med visp på tærne) og jeg skulle være turist med NLF-reklame. Vi ankom ca 13.00 på Rådhusplassen etter div. småoppdrag og parkering på Ekebergsletta. Der traff vi Arne Hillestad og Ronny Helgesen.

Jeg traff Werner Johannesen og vi hadde oss en laaaaang samtale om distanser, aletrnative starter, og høydebegrensninger. Skal si vi var enige der, tilslutt fant vi ut at Norge var for lite til en enorm tur. Trur vi bikka 350km før han måtte i selskap med kronprinsen han og. Kjell Krane møtte jeg og, tru det er 99års siden sist eg traff han, gode gamle Kjell.

Jonny foss var der med pg-motor, og Iver med vinsjebåten sin. Skal si det ble vestlige kastevinder tidlig på ettermiddagen, Arne sin Litespeed måtte vi holde mannsterk av og til. Det var helt rått og se Jonny komme inn med pg-motoren lavt inn over oss. Hadde det vært min vinge, tru eg ar eg ville daua av angst... Helt rått og se den farta fallskjerm-hopperene hadde. Pål ble vinsja opp etter Iver i strong sidevind, den gutten har vingekontroll ja. Etter han slapp lina fløy han acro, men for ikke og drifte inn i Akerhusfestning ga han seg og kom pent og pyntelig inn for landing i folkemengda.
Arne Hillestad, Ronny Helgesen, Erik Bergseter. Thomas Lindal poserer foran Arne,s Litespeed. Han og Erik fløy moskito sent på kvelden etter den verste turbolensen hadde gitt seg. Stein Småland og Erik hviler mens Arne jobber ræva av seg i dress for og promontere sporten vår, han er flink han... Modelfly i søkk og kav. Var en med model-helicopter som sto på kaia og fløy "pervo" over havna. Litt av ei oppvisning han hadde enda det blåste "kastejævler" rundt oss. Her fikk jeg prøve Pål Rogny sin nyinnkjøpte acrovinge... Roger og Kristian prøvesitter Iver sin pg-trike. Var jo noen som fikk prøve den og kjøre rally på Rådhusplassen, stilig. Pål Rogny blid og fornøyd, husker han fortalte den første gang han møtte meg. Det var i Frankrike i Grand Bornad vi sprang kapp rundt spisebordet med ei pils i den ene handa og noe skummelt i den andre handa. Arne-Kristian og Frode etter de hadde vært på det offisielle selskapet med kronprinsen. Skal si de var pene gutter. Erik holder på og rigge ned etter flyturen han hadde over Oslo, han jubla da han landa.(he,he, har det på video) Espen Hoel kjørte meg med motorsykkelen fra Rådhusplassen til Ekeberg-sletta etter noen timer på showet. Jeg og Erik var bra trett og sliten når vi kjørte hjem sent på kvelden. Jeg ankom Tove-mor 00.15 til dekket bord med varm mat. Takk til Erik for en flott oslo-turen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar