mandag 11. mai 2009

Dugnad på Bangsberg

På ganske kort varsel kunne Morten og Pål med følge stille til dugnad kl 18.00. Beskjeden ble lagt ut ca 13.00, godt gjort av dem og stille på så kort tid. Men motorsaga klikka mongo så vi fikk ikke tatt alt, men du verden for en forskjell allerede. Morten og Pål tar en pust i bakken med kaffe.
Pål, Kristine og barna til Pål. Her var vi ferdige med arbeidet.
Pål gjør seg klar til og løpe ut i helt vindstille, vi venter i spenning. Til dere som er kjent klarer man og se at det er blitt bredere. Vi skal enda ta de 2 buskene til høyre for Pål, og de 4 lenger nede til høyre.
Helt blikk stille og et nydelig vær.(kl 20.00) Det ble en traumatisk opplevese da eg sku låse bommen, fant fan ikke nøkkel etter og ha leita i 45min. Ringte til Erik om han kunne komme og låse, og når han kom opp fant eg nøkkelen mellom setet og holderen til sikkerhets-sela. Det ble til at vi tok en kjapp tur og titta på starten. Vi har enda planer om og slette hele starten men vi treng en minigraver med sjåfør. Vi vet at Werner er en god kusk bak spakene, hint, hint... Tusen takk til alle dere som var på dugnad idag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar