onsdag 18. mai 2011

Mere garasjenytt på Rikssenteret

Foto: Tove

Etter en flott avsluttning av 17-mai med middag på Hotellet igår kveld sov vi til langt utpå formiddagen idag. Gravemaskin durte noe voldsomt på morran så eg gikk ut og hjelpet han med strømkabelen. Den er i jorda og grøfta er ferdig fyllt imorra med strømstolper på plass, så det skjer virkelig ting her oppe på senteret for tida. Det er så godt å få det ferdig før sesongen starter for alvor.
Her står ruklet, fy fan for en jobb vi hadde ordnet oss... Det var nesten så vi hadde tatt oss vann over hodet.

Det var endel balanse-gang opp i trappa med hg,ene over hodet. Fikk virkelig testet kroppen, ja ble helt skjelven før vi var ferdig, ble gosliten... Her er Hillestad step en og to på plass, måtte dem hvile i fred for evig tid i de øverste hyllene. Og hvis noen er så uheldig og tar ned noe uten å stable det opp igjen, da er dem fort seks fot under altså...



Etter vi hadde ordnet alle museums hg,ene på plass heiv vi oss i monteringa på strøm-stolpene som blir montert ute i nærmeste fremtid. Men hus-elektrikeren er jo i Finnmarka på jokke-tur. Håper han er ferdigtømt snart og kommer seg hit og får koblet opp alt så det blir strøm i "søkk og kav":-)


Kommer en reportasje om strømnytt fra senteret om ikke så vedig lenge:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar