søndag 8. mai 2011

Første åpningshelg i Vågå på Rikssenteret

Bilder: Tove og Stig-Rune.

Sesongen åpnet på fredagen hvor Bjørnar fløy til Hjerkinn og Toråd fløy til Otta.

Ja dette var ei ekstrem-helg ang. hvordan vi skulle løse transport opp til Vole-starten siden veien er delvis ødelagt. På enkelte plasser var det ekstremt vanskelige framkommeligheter, men med en oppfinnsom daglig leder og et godt og positivt gjeng som Frode Løvtvedt hadde med seg bydde det ikke på noen problemer. Gjenget var overrasket positiv til mine transportplaner, så da var det bare å peise på.


Her laster gjenget opp i Fronteraen(4wd) opp alt av pg/hg som Tove kjørte opp med i forveien. Så tok eg bussen og kjørte "litt" lengere enn de fleste buss sjåfører. Men vi durte nu sakte opp i første gir på de verste humpene(egentlig ekstrem vei) og gikk i andre gir der kor veien var hel normal.

Hit men ikke lengre(på fredagen) med Frontera,en. Denne grøfta er rett nedeom siste krysset før du skal til Vole-starten. Men fredagskvelden spurte eg Geir og Stig-Rune om dem ville bli med å grave grøfta igjen for handmakt, å dem heiv sæ bare rett med mæ.


Vi lasta 2 svære betong-elementer som vi fant i en haug på en avglemt snuplass. Fy fan dem var tung, etter å ha løfta begge bak i Fronteraen var vi heilt utpeisa(en snev av sennebetennelse idag, søn) og bilen steila oppover Vole-veien. Vi fikk dem rausa av bilen og fant ut vi måtte ha et lass med stein i tilegg og det fant vi nedi siste skarpsving til høyre som ligger ved de øverste sætrene.


Men det positive med å reparere(brannslukking) denne grøfta var 6 flydde hg-turer på lørdagen. Jettaklubben fikk kurset så alt var bare velstand. Her flyr Stig-Rune med nyinnvistert Mentor 2 med lettveks-sele fra T&R. Foreløbig har han 6 turer i ny-utstyret og ingen av dem skliturer, er vel flott med en sånn åpning av Stig-Rune sin flysesong. Nils-Åge startklar i sin Litespeed RS. Det ble flydd ca 40 turer fre og lør, hvorav 6 var hg-turer. Alle kurselever fikk 3 turer hver, hyper Joakim fikk 4 turer på lørdagen:) Her er Nidaros gutta(Learning Hippis) på tur hjem etter helga i Vågå. Tror dem trivdes godt og kommer igjen. Bussen virket litt tom på søndagen, ja elev-gutta og:)... Men etter div slep med Fronteraen startet bussen flott og gutta kunne starte hjemturen.


OBS: Om dere ser denne bussen, vær klar over om du går inn i den å titte kan det bli noen timer før du kommer deg av, baren er stappfull av Nidaros-ting;)

Tusen takk til Nidaros klubben som dro kursgjenget med på besøk til Riksseneret.


Eller så takker spesielt til Geir, Tove, Lars og Stig-Rune for meget godt arbeid både vask, elektro-ting og grøftegraving, samt litt datahjelp...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar