tirsdag 17. mai 2011

Garasjenytt på Rikssenteret.

Alle bilder: Stig-Rune å Tove.

Mandagsmorran 16-mai hadde eg bestemt meg, museums-hg,ene skulle ut av garasjen og material til hyllesystem nr 3 skulle ordnes i enden av garasjen. Dro til sentrum og bestilte material men butikken kunne ikke levere det før etter 17-mai.Det går ikke sa eg, dritvær i vente og ingenting å gjøre, det går ikke. Fikk låne en henger og tok med meg alt eg skulle ha.

Glad og fornøyd heiv eg å Stig-Rune oss til å begynte å sjaue. Tru Frode ble litt forbauset med det samme men han skjønte alvoret og begynte å hjelpe oss.
Mandag 16-mai. Endelig gikk eg løs på en stor oppgave, tru ikke egentlig vi visste kor mye jobb det blei. Mandag 16-mai. Frode hjalp også til med å bære ut museums-hg,ene... Tror han og syntes det var mye rot som tok alt for mye plass i enden av garasjen. Mandag 16-mai. Endelig var veggen heilt renska og eg kunne begynne på med alt tulleruske om hadde samlet seg i hodet mitt ettersom eg ikke fikk nattesøvn. Kan nevne at det var en modelfly-kar innom og lurte på om vi hadde forlenget garasjen når han såg inn, sier litt om skrotet som lå der før.Mandag 16-mai. Frode er å inspiserer mens eg sage ut av helvete. Nå er bunn-platten på plass så da bruker som regel resten og bli plankekjøring, planen er godt inne i hjernebarken nu:-) Mandag 16-mai. Se her ja, platt nr. 2 på plass, må nok inrømme eg var litt lei her men Tove og Stig-Rune ga meg nytt mot:-)Mandagskveld-16 mai. Må bare få lov å skryte av Stig-Rune, det er en sjømann som kan alt. Han blei med når eg dro opp og henta bussen på Dovre, siden har han stått på og jobbet hver dag. Selvfølgelig har han også fått flydd de dagene det har vært forhold. Mandagskveld 16-mai. Her er vi ferdig med de hyllene som medlemene skal bruke og det er blitt sent. Frode mente eg hamra og bråkte for mye når han skulle skrive på boka si, han satt nemlig og skrev om: "en god tur i skogen"...:-) Tirsdag 17-mai. Her holder vi på med Hillestad step en og to. Det er laget så museums-hg,ene skal få plass i garasjen på de to øverste hyllene. Så nå er fagsjefen skyldig meg og Stig-Rune ei god flaske conjac til hver. Vi har bare å bære inn alt igjen som vi bar ut forleden, snakk om dobbeltarbeid...Her er et ferdigprosjekt som eg og Stig-Rune er stolt av. Garasjen blir helt ryddig med god plass ti hg og pg i hyllene, det blir strengt forbudt å slenge/lagre flyutstyr på gulvet nå. Gulvet skal brukes til å vedlikeholde flyutstyr, busser, etc...

PS: Dette bildet sier mere en tusen ord om du sammenligner det med første bilde i denne reportasjen.

1 kommentar: