lørdag 9. februar 2013

Skitur å lek på isen...

Idag skulle den harde kjerna på isen tross kulda, eg og Tove skulle på ski med Mikko og Ayla. Det har vært noen fine dager denne uka, vi har tullet på isen mange dager. Men vi må gratulere Erik med ny hg-motorvinge, endelig ser eg Erik trives som fan igjen.

Erik rigger ny-vingen: Aeros Fox-motorvinge, det er ikke farlig å se gleden i øynene til Erik no. Han har fått seg noen fine test-turer denne uka med "ny-doningen", men har ikke fått bilder av han i lufta ennå. Han er så flykåt att han bare forsvinner hver gang han har tatt startet.

Arne fra igår, starter med Liften...

Her er,n i lufta. Nå sier Arne att han er helt i mål med alt...men eg lure no...hmmm...motorvinge snart ;-)...hvertfall om lottokupongen går inn i kveld...

Vegard i lufta...Vegard sikler etter en GTX, ja man blir jo liksom ikke helt fornøyd med det man har etter å ha flydd det ei god stund, sånn er det bare ;-)

Her er vi kommet oss igang fra Båthamna idag, vi tok kursen mot Neslandet og hadde planlagt turen til Nerliholmen.

Sånn ca. midt på isen, det var ikke fritt for overvann heller. Elva som kommer ut fra Bangsberg(landinga) gjorde att vi måtte gå langt ut mot midtfjords for og ikke tråkke skiene klissvåt. Deretter tok vi igjen kursen mot Nerliholmen.

Her er vi kommet frem til vendepunktet vårt, du ser Bangsberg-starten i bakgrunn. Etter en lite rast gikk vi tilbake til båthamna, Mikko så en annen som snørekjørte og klikka totalt. Ja han dro som 10-tullinger, så det var ikke lenge for vi hadde parkert Ayla og Tove fullstendig.

Mikko sleper Erik opp av isen...

Når vi kom til Båthamna hadde Arne, Vegard og Erik vært i Hamar i nydelig kald vinterluft og snudd. Arne og Vegard hadde rigget ned og så litt "blåfrossen" ut, men smilet var der alikavell.

Erik tok en tur til og han fikk plutselig motorkutt sånn ca. over Strandsaga, ei ledning til coilen hadde gått av rett ved ledningsklipset. Men han landet perfekt på Strandsaga, og han kom tuslende tilbake til moloen med triken i band etter seg. Mikko overtok jobben og dro den opp til bilene, ja den bikkja "ekke" snau...

Så mottoet er når vi flyr; har du ei landing under deg er det ganske enkelt.
For egentlig kan jo alt skje i lufta, f.eks fri for bensin, propellen kan ryke i lufta om du f.eks. har en liten skade. Man kan sikkert nevne tusen ting for og få motorkutt, men skal nå ikke svartmale det helt heller. Men uansett, husk å han ei landing under deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar