torsdag 8. september 2011

Østrampa vekke:-)...

Steiki, imorrest kom Stein tidlig(09.00) på besøk å sa han va klar for dugnad, ja han vekka meg. Da var det bare å hive fillan på seg og få i sæ morrakaffen å ei brødskive:-), så bar det opp til Bangs...
Vi var klar til tøffe tak allerede kl 10.00 og vi begynte å peise på. Rundt 13 tia måtte han gi seg pga andre ærend, men vi fikk gjort mye. Geir kom rett før Stein måtte gi seg og kunne jobbe ca 2 timer, ja alt hjelper på. Rett før Geir dro kom Trond og ble med helt til vi ble ferdig:-), ca 16.00 pakket vi sammen å dro fornøyd med ferdig og rydda opp alt gammelt mannskit som lå der... Sånn ser det ut nå, bli fint å fly med pg herfra på nord og nord-øst. Men den lille dungen med material må vi få opp før om ikke så veldig lenge. Da får vi ta det ei helg når vi er flere, håper på minimum 20 stk til å bære opp alt til vegen.


Tusen takk til dokker som hadde tia å komme idag, imorra skal eg fly å kose meg. Det er meldt fint vært til helga og regner med de fleste vi fly om det er sol. Men om folk vil er det lov å bære opp litt ihvertfall:-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar