onsdag 7. september 2011

Dugnaden begynt på øst starten...

Idag var det bakvind på begge flystedene våre, dro å tok meg en formiddageskaffe med Thor Arne og hørte litt Tyrkia nytt... Men bestemte meg for å dra og begynne å rive toppdekket på den ødelagte hg-rampa. Har planer og ta meg en runde imorra fra kl. 11.00 og utover om noen kommer og hjelpe til, er der utover kvelden og satser noen også kommer etter jobb. Blir vi noen stykker blir vi ferdig med rivinga og kan få kutta gammelrampa å gjort klart til brann:-)
Begynte med skrumaskinen men plagdes litt, gikk over til kubeinet og da gled det liksom avgårde. Plutselig var kl 18.00 og da va eg lei, pakket sammen... Jobbet ca 2,5-3 timer og fikk 90% av alt toppdekket bort. Alle bordene har eg dratt ut skruene på og dem er som ny, og selvfølgelig klar til bruk på lavo-prosjektet på Syd-Bangs...


Starten blir fin til pg å her kan vi starte på nord og nord-øst til vinteren...bli knall det:-)


PS: Håper det dukker opp noen sjeler imorra, det som gjenstår er å rive resten, kappe gammelrampa og brenne den. Og så bære opp alt det vi skal gjennbruke til vegen så vi får det fraktet videre.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar