torsdag 1. april 2010

Gapahuk på Bangsberg

Idag hadde vi byggemøte på starten, mye at og frem ang. Gapahuk. Ble presentert flere gode byggeforlslag, men Arne, Erik og Stein-Are ble valgt i byggekomite'n. Vi har satt igang planene og får det ned på papiret iløpet av Påska:
Byggeplan 1:
Vi treng Gapahuk, bør stå i kråa sør for starten litt ut mot kanten så alle som blir brukere skel få utsikt og se på alle fantastiske starter. Spesielt flott er det for instruktørene som kan sitte der med en svær sigar i kjeften og sende ut elever. Det vil også bli støpt et fundament til et svært videostativ så man kan sitte under tak og filme start og flyving foran start.
Byggeplan 2:
Siden klubben består av mange nye pg-piloter vil det også bli bygd en bred rampe nedenfor kanten så den flukter til en slett overgang fra bakken. Det er fordi vi har de 2 siste årene sett en tendens til å ta en "hvil" nedi lia pga. dårlig fotfeste og div. småberg som stikker opp.
Arne, Jon og Øyvind på inspirasjonstur ned i bakken, Tove og Erik hadde planen klar korsen det skulle se ut, så den venta på trappa til byggekontoret.

Da vil vi begynne med arbeidet starks snøen er forsvunnet og vi treng folk på dugnad.
Nærmere opplysninger blir lagt ut på tavla iløpet av våren, økonomien i klubben spiller inn her, så sponsing er tillatt, vi treng hovedsaklig trøkkimpringnerte bord(7-10kvm)...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar