fredag 2. april 2010

Hedemarken Luftsportsklubb... Fremtidens Bangsberg(syd)

Her er en hjemmelaget tegning av starten med platt nedenfor pg-starten og forslag til gapahuk...

Som dere ser på tegninga hadde vi(Arne, Erik og Stein-Are) tenkt ei rampe/platt som fortsetter videre nedover fra pg-starten og flukter helt fint med kanten og IKKE en stygg overgang. Det er fordi det er blitt endel pg-piloter i klubben og vi har sett hvordan noen "hviler" nedi lia når dem f.eks ikke for fotfeste til 2-3 steg videre. Dette har med sikkeheta og gjøre, og for at alle avlastninger skal forsvinne.(Bare å tenke seg ei hg-rampe med avlastninger, f.eks trappetrinn)

Erik har startet på pg-starten med hg`en flere ganger når det blåser godt, persolig synes jeg det ser tryggere ut enn balansering og klatring på rampa i vind. Og ved en evt platt videre vil trygghetsfølelsen bli vesentlig bedre.(hvertfall for meg med hg)

Her er vi avhengig av at PILOTER/ELEVER STILLER OPP TIL DUGNAD. Det som koster her er matrialene(trøkkimpringnert), så et styremøte må til først. Om noen kan får tak i billigere matrial/platting så vil vi gjerne høre fra deg.
Vi har også tenkt på ei fin avrunding foran hg-rampa, det er fordi vi vil ha mest mulig ren luft inn her, starten i seg selv er blitt ganske bred og vi synes allerede lufta er renere nå når den kommer fra sør.

Vi kunne også tenke oss en gapahuk i ei slags krå på sørsia starten, er på tegninga. Men platten er første-prioritet og det vet vi som bruker plassen mye. Håper også styret kom på befaring en dag iløpet av våren...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar