onsdag 3. februar 2010

Termikk&Rotor...

Idag var jeg og Arne Strandlie i Oslo for og shoppe div. flyutstyr hos Tonny og Ronny. Skal si det gikk unna i salget for dem, tru dem e millionærer snart, he,he. Det var full trafikk inn å ut av butikken, tlf gikk i et. Vet ikke kor mange lettvekts-seler(Voody Valey Voyager) det gikk idag, men lagret ble tømt før kl.13 av folk som har venta dem sku komme hjem fra Mexico. Men Tonny forsikret lagret var fullt fra og med torsdag igjen. Så vi var nok heldige som var der på morran og fikk med seler, etc. som skulle opp til Brumunddal.
Tonny driver med det han liker aller best(printe ut fakturer på utstyr)
Patrik tok nest siste kurs i høst av OPK, så nå ble det full pakke, og her driver Ronny å monterer reserve til han. Han handlet Ozone Buzz Z3, lettveks-sele med alt tenkelig tilbehør, ja til og med en flott pakksekk også som han skulle bruke når det var full fart mellom start og landing.
Arne prøver en halvhjelm med visir, eg tru pinadø han falt for den og... Ronny måtte selvfølgelig skryte av verkstedet sitt der han syr alt man vil ha, f.eks. reperasjon av vinge, hangloop til HG, ja han fikser det meste.Arne prøvesitter "ny salongen" til T&R, Ronny sa dem solgte også "buesalong" som bestod av 12 seler om noen var innterisert. Og når vi dro sa Tonny at dem kunne spandere kaffen vi drakk, ska si han er begynt å sløse med kapitalen. Tipper vi har tre piloter her i Brumunddal som gleder seg og se ka som ligg i kjelleren hjemme hos meg når dem dukke opp, noe er overraskelse også:-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar