onsdag 10. februar 2010

Årsfesten for Hedemarken Luftsportsklubb lørdag 13.feb

Nå gleder vi oss til en skikkelig klubbfest for gjenget, men ÅRSMØTE først for klubbmedlemmene.
Programet er enkelt: MEDLEMMER AV HEDEMARKEN MØTER KL. 18.00 I LAVOEN FOR ÅRSMØTE, GJESTENE KOMMER FRA KL.20.00 OG UTOVER, HJERTELIG VELKOMMEN.
-Maten blir servert rundt 20.30 opplyser Jon.
-Etter maten er servert og spist opp kan vi få være så lenge vi vil i Lavoen.
-Drikkevarer/flybensin taes med selv av den enkelte.
-KLÆR: Beregn dette som en ute-fest, så ta med varme klær, flydress, varmedress, etc...men med bål å mye folk i lavoen blir det sikkert mange plussgrader.

ÅPEN FEST:
Etter kl. 20.00 blir det åpent for alle. Fridistanseligaen(pg) deler ut premier for sesongen 2009 og de som kom på første, andre og tredjeplass er til stedet.

Sanitæranlegg:
Utedo ca. 30 skritt fra Lavoen. Pissegrop ca. 3-5skritt fra Lavoen. Dusj:hugge hull i isen på vannet og ta seg en dukkert...

Kostnad:
Velkomstdrink og "Elg-sodd" a la Jon på trøndersk vis: 200,- nkr...

Hvordan komme dit:
Fra sør tar du av E6 til Moelv, fra fortsetter gamle E6(riksvei 213) mot Lillehammer, ca 18min kjøring og akkurat 20km fra sentrum(G-sport) av Moelv.(Mjøsa på ventre side) Så kommer du til et hvit skilt der det står: HALLA GARDSPARK. Følg veien helt opp på åsen/fjellet, her er det bratt så det e bare å peise på.

Fra nord: Ta av fra E6 inn til Lillehammer, følg gamle E6(riksvei 213) mot Moelv(Mjøsa på høyre side). Kjør til du kommer til et hvit skilt HALLA GARDSPARK og peis på oppover de bratte veiene til lavoen.
Det er akkurat 1,3km fra hovedveien opp til Lavoen, du kjører bare til veis ende helt opp på åsen/fjellet.
Hvis du lurer på noe, eller kjører deg fast ringer du Jon, han har 10 svære traktorer: 90 14 14 60

Her er lavoen og det lille hotellrommet på venstre side, her må du ha med liggeunderlag og sovepose.
Jon å Arne måker klart for at det ska bli fest. Vi som er i klubben gleder oss enormt til dette eventyret.Inne i årmøtelokalet, her er det god plass. Med bål i midten og Arne uten spade utover kvelden skulle det vel bli noenlunde trygt. Inne på hotellrommet er det parafinovn som holder en lonk, men igjen: husk å ta med sovepose å liggeunderlag til de som overnatter her. I bunnen på rommet legger vi ut mye granbar som underlag, så liggeunderlagene blir oppå det. Jon tar seg en crosstur med seks-hjulingen på isen. Utpå natta leier han den ut for ca. 2.000,- kr runden på vannet. Froskemann kommer i tilegg om du skulle gå gjennom den 40cm tykke isen.

Gjester som vi vet om: Termikk&Rotor-skal holde foredrag om sikkerhet(hvorfor trinn 2 er trinn 2) og miljø i større grupper på f.eks på utenlandstur, kompisgjeng, etc... Sjefene for fridistansegjenget(pg)-skal dele ut premier for sesongen 2009.
ALLE SAMMEN ER HJERTELIG VELKOMMEN
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar