mandag 21. november 2011

En tåkehelg hvor vi fikk til mye i klubben vår...

Fans vær sier vi, men ingenting e så galt att det ikke er godt for noe...

Det ble skikkelig teori gjennomgang av alle kategoreier i helga, og kursgjenget følte også att tiden var moden for det.
Her er gutta superkonsentrert mens eg lyg til dem:-) Søndagen gikk med til teori det også med eksamen etterpå for dem som følte seg moden til det. Vi kan gratulere Trond og Lukas som prøvde seg og bestod med glans. Lukas mangeler en høydetur med speed og Trond mangler 4 høydeturer til med litt innlagt øvelser, så e dem klar for og få PP-2. Stian har 14 høydeturer med alle øvelser ferdig, han mangler kun å ta PP-2 eksamen. Kjell er på 2 høydeturer og Rangna er klar for høydeturer

 
Lørdag etter teorien dro vi hele kursgjenget opp på Bangs for dugnad, der var allerede Tove, Arne og Geir godt igang. Geir hadde nemmlig funnet ut att vi skulle bære materialen langs en skogsvei som går mot gården som ligger ved bommen. Og det skulle vise seg og være mye enklere enn å bære det opp til veien, Stian stilte opp med "mini lastebil" å henta opp materialen.
Stian har truck nr. 1 nå i klubben, stor amerikansk Dodge. Her har vi akkurat lastet opp all materialen som skulle opp fra Øst-Bangs til Syd-Bangs som er hovedstarten vår.
Her er vi alle ferdig med sjauinga og tok en pust i bakken med litt innlagt lyging til hverandre.
Da takker vi alle som møtte opp, her er navnet på de ivrigste: Lukas, Stian, Trond, Tove, Geir, Arne, Erik, Mona, Roger, Ragna og Stein-Are...tusen takk alle sammen...

Da begynner vi sånn smått å lage platting som lavoen skal stå på denne uka, Arne har truet med att alt er ferdig til helga. Ja da må vi ha en innvielses-fest, ellers bli det "utur" i hele konstruksjonen vår, ja tru vi kalle bygget etter ferdig bygd for; "10-kant hotellet" til Hedemarken Luftsportsklubb:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar