søndag 6. november 2011

Første høydeturer for pg-kurset med någå attot:-)

Idag pøsa det ned ut av hel.... med tåke og greier her nede i Brumunddal. Hadde studert værdetaljer igår-kveld og en liten titt imorrest gjorde at eg hadde litt trua på Branstadkampen utover dagen. Avtalte med gjenget og kl. 09.30 var vi på E-6 hele gjenget i to biler...
 Det regnet godt oppover Gudbrandsdalen, ja helt opp til Ringebu. Vi bestemte oss for å ta en formidagskaffe på den eneste cafè,en som var åpen i nærheten av flystedet. Sa til gjenget at vi hadde ei felles dame i sentrum som heita Brunhild og var nokså kåt på pg-piloter:-)
 Til og begynne med trudde ikke kursgjenget på meg, men når alle hadde fått seg et raskt nummer ble glisene vridd opp til øran på alle:-)
Etter endt omgang på ho Brunhild angra vi oss at vi kunne være så frekk å vulgær. Det endte med tilgivelse i Ringebu Stavkirke for oss alle. Og når alle var renset letta tåka litt og renget hadde gitt seg, da altså, da gikk ferden opp til starten etter å ha studert landinga sammen med de nyfrelste...
Her er vi akkurat kommet opp, og det var et heldig øyeblikk med klar luft. Det skulle vise seg å bli mye tåka i flekkan, men vi var tolvmodig og fikk sendt elevan ut mellom "slagan"...
Det var jo selfølgelig Geir som måtte ut først og sjekke lufta og ta imot alle elever. Han kunne melde om silkeføre og god flyt utover.
Trond på sin første høydetur, skal si han var fornøyd. Det var dette han hadde drømt om og flyfølelsen satt momentant kunne han fortelle når han kom opp.
Lukas på sin glideflukt utover, han er en ivrig kar og fikk hele to turer idag. Det var godt gjort siden tåka ordnet oss et rent tåkehelvete helt til det mørknet i ettermiddag.
Kjell var offline idag, men ville være med å hjelpe til. Han gjordet en fantastisk jobb med å hjelpe elevene. Idag plukka vi med en ny elev fra OPK i Lillehammer, han heita Runar og var fra Bergen, han var også flink og fikk med seg to turer.

Må få lov av å skryte litt av mine trofaste og gode hjelpe-instruktører på mine kurshelger; Tove, Arne og Geir som gjør en utmerket jobb på detta kurset. Så vil eg og skryte av elevene vi har, idag fikk vi virkelig igjen for all den løpinga vi har hatt i småbakkan. Ikke all verden av vind å startforhold på Branstadkampen idag, men dem starter som perler på ei snor. Tusen takk for en flott dag med mange utrulige artige innslag av komentarer og att dokker ble godt kjent med ho klubbdama våres:-)

2 kommentarer:

  1. Si tel`n Arne at jeg tok`n på fersken med røken i kjeften med Stavkjerka i bakgrunn..Fysj!

    SvarSlett
  2. he,he...ska minne han på det:-)

    SvarSlett