lørdag 8. oktober 2011

Prøvedag 3 ang. pg-kurset i Hedemarken Luftsportsklubb

Alle bilder: Tove

Vi brukte klukebakken idag siden det var nordlig vind, ble godt med vind utpå rundt 13-14 tia, så da ga vi oss. Og nå har vi hatt tre prøvedager i klubben og vi vet ikke om vi gidder mere før kurstart, og seks elever har bestemt seg helt, vi hadde håpet på 2-3 elever til.(Fortsatt plass om noen vet av flere)
Her er alle som møtte idag i kursbakken, fra venstre: Kjell, Helge, Lukas, Stein-Are, Trond, Roger, Ragna og Stian. Ragna som er yngst med sine 15 år og den eldste er Helge på 68 år, så vi har virkelig fått ei flott blanding av elever i år.Her er Kjell på sin føste svevetur i pg, han hadde store øyne og et særdeles bredt smil da han kom opp igjen. Stian fikk det virkelig til, baklengstarter gikk som bare det. Lukas fikk og luftet seg, han har virkelig talent for pg-flyving:-) Idag bestemte vi oss for å ta ei felles pakking av alle vingene siden det var seks tilstede som skal bli med på høstens kurs...

Det er like morro hver gang å være i kursbakken, det er særdeles smilende folk, og alltid noen som stikker av med publikums-vennlig prisen:-)...idag vant Lukas:-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar