torsdag 27. oktober 2011

N-Ø rampa borte på Bangs:-)

Alle bilder: Thor Arne.

Idag dro meg og Casper,n på morrakaffe til Thor Arne å skravla skit, Casper heiv seg over iPad,en til Thor Arne og spilte den fri for strøm. Plutselig fikk vi et innfall og ville ut, tåka superlavt, ja da var det bare å finne frem fyrstikene og kjøre opp til Øst-Bangs.

Thor Arne sa ifra til Geir som akkurat var ferdig på skolen, men han måtte heim først å hive i sei ei brødskive og snable litt:-)...

Men vi dro opp med Nemi på slep, og ho er glup altså selv om ansiktsutrykket viser det motsatte:-)... Etter litt tennveske og diesel begynte det og "fata ti" for alvor med tåka langt under oss, og vi følte oss som skikkelig gode pyromaner.

Geir kom etterhvert og slo av flere vitser i "Geir-dur", ja praten ble livlig å kvinnelur etterhvert. Men vi mannfolk prater jo best ilag, og har noenlunde samme symetrikk i hodene våre.

Bålet ble ikke så himla stort som vi trudde, det har nok med att materialen etter lang tids virke ute, hadde fått sin råte snikende over seg. Men vi fikk brent rubbel å bit, det ble så pent så. Starten er blitt en trinn-2 start med pg på Nord-Øst vind, litt småkvister som må fjernes. Pluss att det ligger endel trykkimpregnert plank som vi skulle ha fått opp til den første veien, dvs. dit kor den gammle kjerre-veien er. (der kor Ørjan og David bar den store materialen)
Casper tok seg en "strekk" under arbeidet:-) Etter endt dag dro vi hjem å laga pannekaker med ertersuppe i ekte Nord-Norsk stil.
Den harde kjerne dro på sør-starten siden tåka hadde begynt å lette, og dem fikk flydd hele gjenget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar