søndag 2. oktober 2011

Prøvedag 2 i Høsbjørbakken:-)

Ja nok en vakker høstdag i Brumunddal og mange flotte folk i bakken igår(lørdag), OG JETT om det går unna. Var en heil flokk av nye mennesker og prøvde sporten vår, ja mange hadde med tilskuere som også som fikk seg en liten prøvetur:-) Ja fikk faktisk se perfekte baklengs-starter og, kjempemorro...
(bildet tatt første prøvedag)
Ja nu har eg holdt "ørten" PG-kurs opp gjennom tidene og det er alltid like moro på prøvedagene og det er alltid en som stikker av med "publikumsvennlig-prisen":-)... Kan nevnes at en sklei på magen ned halve bakken(gress) med vingen så fint over seg, så nesten ut som en erfaren pilot som lekte seg.
Det som eg ser er att det ikke er så stor forskjell på søringa og norringa når dem er i kursbakken, alle er superblid og full av adrealin. Før i tida når eg bodde nordpå kalte eg alltid søringan for en "helvetes søring", men har nok innsett at dem er som oss nordleinger når man bare begynner å prate litt med dem. Den einaste forskjellen er dialekten og tildels språket, men inni er vi like ens vil eg påstå, dem har akkurat samme humor:-)

Vi er også heldige å vår klubb med så mange hjelpere og hj.instruktører som kommer og står på, all ære til dem:-)... Det var artig å sette seg ned litt og se på de andre som sto på, det skal også nevnes att det er noen som er spesielt engasjerte(f.eks Mr. vingeløs:-). Det er flott det, for klubben trenger jo noen på instruktørkurs til neste år, og har sett noen flotte kandidater i bakken...

Kurset iår kan bli det største vi har hatt noen ganger før, vi har hatt maks 7 elever før i tida her i Hedemarken medregnet dem som konverterte fra HG til PG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar