mandag 17. oktober 2011

Du Geir, du Geir, ja ingen er som du:-)

Igår kveld kom Geir fra Finnmarka, ja der hadde han vært på pu..... i hele 14 dager:-)... Men han hadde noe annet som verka i bakhauet sitt, nemlig en Summit XC2 som lå på posten oppe i Næroset og råtna bort.

Regna med det ble en kjedelig dag idag med tåke å dritt, men imorrest hørte eg fløyta til en bil, tut, tut...ja tut, tut igjen, så kom ringeklokka på tidlig på morran, ding, dong...ding, dong lød det, fikk bange anelser ka som var i gjæret da.

Geir kom stupannes inn med ei eske under armen og reiv den opp i full fart. Plupp sa det, så kom det frem en splitter ny Summit XC2 som han hadde bestilt fra T&R. Han var stolt, ja eg og, nu er det syvende vingen på de siste 8 månedene han har kjøpt, lure på ka han skal med de som han ikke har solgt til nu, tru han ha tre liggende hjemme i garagen. Men vi studerte og så gjennom hele vingen, mens vi slurpa kaffe ut av helvete...og så fingran til mr.Holte begynte å vibrere...
Tilslutt fant vi ut at den kansje skulle prøves i fri luft. Tåke, yr å sidevind fra alle kanter gjorde att vi dro over stokk å stein for å prøve uhyret til Geir. Først kjørte vi til Høsbjørbakken, der var det tåke å sidevind, så kjørte vi til Elverum for og prøve, men ble bom dit og. Der var det jo og samme dritt, tilslutt kjørte vi til Bangsberg bare for å få bekreftet att det samme været gjentok seg. Da var det bare å legge inn åran og dra tibake til pg-hotellet og kaffe videre, ja du Geir du e ikke snau.

Onsdag ser det kansje ut som vi får prøvd vingen, da skal vi ta fri alle mann og bli med å se. Ja for nå e vi så spent på han og vingen, kan også si att vi har hatt kontakt 3 ganger daglig mens han var på Finnmarka:-)...og ka den praten gikk ut på kan eg ikke røpe;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar