onsdag 16. mars 2011

Snadder i norges beste pg-butikk:-)


Idag hadde eg en Oslo-tur sammen med Tove og måtte jo inn å ta en kaffe med Tonny og Ronny. Fikk t.o.m gratis kaffe av Tonny, 2 kopper også:-)
-
Ble endel vingeprat, R-11 var et hott tema og frister som faen.
http://www.flyozone.com/paragliders/en/news/headlines/18226
-
Factor 2 og Mantra M4 er snart på tur til Norge fra fabrikkene. M4 er klar til bestilling og Factor 2 er det bittelitt igjen å teste på. Factor 2 blir nok en ny racer på (dhv-2) en C klassifisering, og rykter går att den blir like god å fly som Factor 1, den får også 0,5 i bedre glidetall. Samme teknologi som den allerede berømte Mentor-2, bare att Factor 2 får større sideforhold.
-
M4 får 0,8 i bedre glidetall enn M3, og i de fleste tester rundt om i verden ligger M3 på toppen av flere tester av dhv 2-3. Tror nok M4 er en flymaskin som eg skulle likt å prøvd, kansje blitt eier av og:-)


T&R gutta, alltid smilende:-) Gutta har jo tatt inn nye merker på motorfronten og 2 forskjellige triker. Ronny var rask ute å demostrere utstyret, service og deler er også på plass.
-
http://www.paragliding.no/motorer/motorer.html

Her er en av trikene som gutta selger, personlig likte jeg den best. Begge trikene pakker man lett sammen i en bag å putter dem pent i bilen om du får lyst å dra en annen sted å fly motor en din f.eks faste startsted.


Her står 6 forskjellige motorer, faktisk en til hver smak...Både med og uten trike, se link.
http://www.paragliding.no/motorer/ventor-ultra-125.html

Denne triken var rå, t.o.m blanke blinklys bak, rød fremme på babord side og grønn fremme på styrbord side. Blinken var ganske skarpe å gode å se, selv på lys dag.

-

Kriblet litt å være på butikken til gutta, man får liksom lyst på alt som er der...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar