torsdag 10. mars 2011

PayOut vinsja testa idag:-)

Alle foto: Tove.
-
Idag var vi en spent gjeng nede på Mjøsisen: Geir, Thor-Arne, Tove, Arne og Erik som vinsje-instruktør... Erik hadde med "ur-viseren" som Per hadde fikset på et profisjonellt vis og vekta for å ta en siste kontroll av utstyret. La vingen ut spent mens HLSK-gjenget ordnet de andre gjøremålene for att alt var iorden:-)

Dæven her er gjenget, skal ikke stå på at vi jobber godt i felles-skap.
Her er jeg startklar med Tove sin vinge, Mentor 2 er en meget enkel å lett vinge å manøvrere etter vinsja, lettstartet i nullvind, bare hei, hei:-)

Et av mine 5 opptrekk idag, tru skutersjåføren hadde det værst idag. Et sabla flatt lys og ikke fikk sett en eneste dump, eg som hang etter hadde flott utsikt...


Ja så er på,an igjen, litt mekking må til mellom slagan...men idag var det selvforskyldt, vi greide pinadø å sitte sund plugghetta gjennom panseret, typisk for tjukk i ræva:-)
-
Oppsumering: Vi nådde 5 opptrekk før snøværet kom inn, de tre siste var desidert de beste. Nå begynner vi og bli kjent med skuter og vinsj, og de tre siste opptrekkene var jamn og fin. Likte den aller siste med 3,5 i stig lenge. første gikk på 0,9-1,1 i løft, de andre varierte med 1,4-1,7 i stig. Gled dere medlemmer, vinsja er et fint alternativ når det er nord eller når vi kjeder oss, ja rett og slett sosialt vil dette også bli...
-
Så når kasserer(Arne) har fått skikkelig hull på kontoen vår håper vi på båt å henge etter i sommer:-)...tenk å på vinsja seg opp i sommer med vest i høyda og landa på svenske-kysten, hadde blitt litt av en tur det... Vinsjesjåfør kjører jo hentebil:-)
-
PS: De som har for mye penger kan gjerne sette dem på klubb-kontoen så vi får råd til båt med påhengs-motor:-)
-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar