tirsdag 1. mars 2011

Espesetra åpen... Vi var på en prøvetur idag:-)

Idag tok Trond og meg turen til Heidal, vi kjørte 07.00 fra Brumunddal. Vi dro tidlig i tilfelle vi måtte gå fra bommen og opp til start, var innom Jon på Brøttum og lånte et par ekstra truger.
-
Gleden var stor da vi så veien var brøytet helt opp. Bilen til Trond hadde bare forhjulsdrift, så vi kom oss til siste skarpsving(venstresving) til det ble stopp. Men her var det brøytet ut en parkering og gåturen opp tok ca 5-6 min til starten. Var litt skyer da vi kom opp ca 10.30 og stille, begynte å tråkke...
-
10.55 forsvant skyene, ble blått og første boble kom forbi og hilste på oss. Men dessverre kom cirriusen og herja foran sola, så resten av dagen ble med svakt inn uten løft. Meldte meg som sjåfør for Trond og ble med 3 flyturer på han.
Som bildet viser er det ikke mye snø på start. Dere som var tidlig der ifjor husker sikkert den svære snøskavelen vi hadde, rampa hadde også 30 cm snø på som vi måket ifjor.
Her er Trond spent, han skal nemmlig ut på sin første start fra Espesetra.

Trond tar av på siste tur idag, perfekt baklengs-start. Her kom vinden ca. 30-40 grader fra høyre, men siden vi har ryddet foran og rundt starten blir det bare så flott å komme seg ut om vinden er litt høyrevridd.

Idag hadde Trond 3 flotte starter, skal si han likte seg hver gang han gled ut fra start, var skikkelige jubelrop:-) Her er Trond på gli med nymonert kamera på hjelmen som er 3 dager gammelt. Gutten glir jo i ren HLSK-stil med pedalen rett ut:-)...ligg mere snø nedi dalen enn på starten...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar