onsdag 2. mars 2011

Ring begynner å bli klar:-)

Idag håpet vi tåka skulle fjerne seg, men ikke fan. Stein og Levi var på kaffeslaberas oss meg i formiddag. Vi så lengselsfullt ut av stue-vinduet ihåp om å se masta på bangs, det kunne vi bare glemme.

Men eg å Levi hadde trua etter Jon ga beskjed at tåka var forsvunnet fra Brøttum, vi bestemte oss for og prøve Ring(Lundeberget)... Vi kom oss opp på baksia og parkerte og heiv på oss sekkene med vann å tuger på slep. Først gikk vi 20 min på skitrassene, hard å fin løype. Så over på en hardtrakket sti som noen jegere hadde lagd uka før helt opp til starten, her brukte eg ca 15 min helt opp...
Her var det noe å jobbe med, skikkelig sukkersnø...
Vinden ble mere å mere mot øst, sør-øst etter som timene gikk her oppe på starten...

Levi rett etter han kom opp, se på skavelen, er bra med snø... Vi fikk også tatt noen små-bjørker bak starten så luftgjennom-strømningene bli enda bedre enn før:-)Her er vi ferdigtråkket, Levi brifer med ei ny vindpølse som Tove sponset til oss... Tåka gjorde at vi måtte ta med vingene ned igjen siden vi ikke kunne se noe, var flott retning på vinden da vi kom opp.
-
På Ring(Lundeberget) er det vind fra sør-sør-vest/sør og sør-øst som passer. Vi tråkket på den nye trassene som Arne, Erik og eg sagde i høst, her er det ikke fullt så mye stupstart som den gamle trassene litt mere til høyre.
De som har trinn 2 må enten ha Erik eller meg med opp for og få lov å starte her. Ferske trinn 3 piloter som aldri har startet herfra før må også ha meg eller Erik med første gang de skal sveve herfra.
-
Skal også si att hanget på dette flystedet er fantastisk, lett å ta løftet og superstabilt som et kysthang. Til dere som enda ikke har prøvd dette stedet, gled dere:-)

1 kommentar: