lørdag 19. mars 2011

Heidal ble til Branstadkampen...

Alle bilder: Tove

Kl. 08.00 på Essoen møttes vi et gjeng og dro opp til Statoil på Ringebu, der møtte vi "biker-Vegard" som kom fra Koppang over fjellet. Videre opp til landinga i Heidal og parkere noen biler, så opp til Espesetra. Var optimistisk, begynte å rigge, bråombestemte meg når eg hørte høyde-vinden jome rett bak starten oppe i skauen...

Her er et merksnodig gjeng fra lille Hedemarken som lurer på ka i alle dager vi skal gjøre, bråbestemte oss for og dra ned til Branstadkampen...
Må bare få lov å berømme Trond som startet på den øverste starten forlengs og sprang han helt ut forbi den nederste starten. Det var litt av et skue å se han pløyde gjennom djup-snøen... Eldste mann på siste kurset, allerede 71 høydeturer siden 6-nov... Kansje klubben sprekeste for tia:-)

Ja der kom han pinadø med fresar,n på slutten av dagen... Erik starta nesten i nullvind, skal si han sparker godt ifra når han tok løst:-) Tove og Øyvind Antilla rigger til en ettermiddagstur i helt vindstille, forlengs-start på begge to.
Øyvind og meg tøvprater litt etter dagens turer vi hadde:-) Zulu-Kongen slapper av og venter på litt bedre fly-vinder... Han hørte og såg en orm som jumpa ut først idag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar