lørdag 19. februar 2011

Rattkjelke-kjøring med Casper:-)

Foto: Geir(GoPro)

Idag tok vi veien opp til Næroset, ja helt opp i hula til Geir... Casper ville så gjerne hilse på "husdyra" til Geir og inn i hula slapp vi til slutt.
-
Litt forsiktig kjæling med den "snille" var ganske ok synes Casper. Men den "slemme" var i skinnløysninga, så "bjørnejegeren" fikk selv styre med den mens vi så på.
Marius hadde en kompis(Adrian) på besøk, der gikk det i krigspill før vi dro i ake-bakken.
Her er bakken det skulle "jages" i noen timer, ja vi ble flere timer der. Geir hadde innvistert i engangsgrill, så pølse m/brød gikk ned på høykant. Her prøver eg å springe om kapp med lillegutt, men hadde ikke sjanse på slutten av bakken. Vi pakket og dro etter vi var blitt slitne, visste det var et gjeng på Pærla. Arne kunne fortelle at Ingeborg starks var startklar, vi kom tidsnok på landinga å se ho fly. Casper,n var i hundre når ho landa, ja ivrig hele tia han så ho i lufta.
-
Vi dro opp til lavoen og fikk fersk bålkaffe av Arne og Tove som hadde tjosket hele dagen i lavoen, det smakte godt. Spurte Arne om eg fikk prøve vingen hans, var ikke sein å pakke ut da svaret var jepp:-)... Ble en skliert i stille luft som eg brukte å leke litt med govingen hans, takk for lånet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar