lørdag 15. september 2012

Mikko har fått eget krypinn:-)

Plutselig fant vi ut att Mikko måtte få en hybel til vinteren, sjekka på finn.no men de hundehusene som var bra ble langt-vekkistan. Ringte til Stein i Trysil og spurte om han visste av ett, je ha ett sa han. Heiv oss i bilen og tok hengeren med, rett til Trysil, endte opp med et hundehus som Stein hadde bygd for flere år siden.
 
Det er ikke noe tull dette huset Stein har lagd. Issolert både i tak og vegger, pluss varmekabler i gulvet. Blei no pinadø heilt forbausa kor avansert han hadde lagd huset, men det visste seg og bli et supert hus for Mikko.
Dagen etter vi hadde henta det begynte eg å Tove med pussing av huset. Skraping av gammel maling måtte til...
Tove heiv seg i malinga og stelte fint med huset, eg slapp nemlig ikke til når det gjaldt maling;) Hadde en gammel malings-skade som ho ikke ville skulle komme tilbake.

Her har vi fått plassert det der kor vi skal ha det, la ny papp og vannbord på taket. Mikko-gutten måtte få seg et griseøre mens han venta vi skulle bli ferdig med hyelen hans...

Mikko har allerede fått flere netter i huset, men som dokker ser er vi ikke finishen helt ferdig enda. Casper,n har ikke vært her sia ferien og var spent over nyhuset til Mikko, ja han fikk prøvd det også;) Løpestrenget går perfekt fra trappa og rett til hjørnet av fjøset og det ser ut til att det ble bra, han har ikke stått fast enda i noe.

Tove tok andre strøk idag og fikk også på rødmaling i innganen og vindskien. Nå er det helt klart for vinteren og vi gleder oss allerede og se om han blir å fryse ihjel eller om han blir å kose seg:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar