onsdag 19. september 2012

Mikko 1 år idag 19-sept 2012

Der har gogutten vår blitt et år og fortsatt e det liv i skrotten. Skal si han er i form for tia, ja litt vell rastløs i flekkan, men han trives.
Mikko er 24 kg og 59 cm i skulderhøyde, lydig og en superspretten Alaska Husky.
 
Mikko 3 mnd.
Her er han i desember rett etter eg henta han fra Gausdal hos Stig Kampesveen, han var no en fin liten "pjusking" som en vanlig valp er på denne størrelsen...

 Mikko 3,5 mnd.
Ja lillegutten begynte livet sitt her oss på Skauen midtvinters, bildet er fra 3 januar. Han har trivdes ute bestandig og glad er eg for det. Vi har hatt mye uteaktiviteter siden han kom til gårds.

 Mikko 6 mnd.
Bildet er tatt i mars på bordet som står på Høsbjørstarten, nå er det for tiden skikkelig trim på han. Han har f.eks. 55 turer fra Bangsberg-landinga og opp til starten der hvor lavoen står om vinteren(350høydemeter og ei stigning på 13%, ca 2,4 km). Det kan vel være en av grunnene siden han blir rastløs fort, men fint for meg, da får eg også endel trim:-)
 

 Mikko 10 mnd.
Ayla(6 år) er Forsteren til Arne som er en av hundene som har fulgt Mikko gjennom oppveksten og lært han litt folkeskikk. Ja ho djekelsk rask å legge han på rygg i bakken om han "jokker" på ho, han e jo litt lova i Ayla. Han spring for tiden ifra ho, og da blir ho også forbannent når ho når han og "deljer" han i bakken når ho får tak i han:-)
Alle bilder videre er Mikko 1 år.
Litt kos og lek...
 
Vi må ikke glemme Pontus(blir to år i romjula) som fikk 2 måneder(januar til mars) sammen  her i gården, han er nok hovedfavoritten til Mikko. Naboen overtok Pontus og dem har vært perlevenner siden. Pontus er 70% Malamut og 30% Husky, men han er attskillig tregere enn "sprinteren" vår.

Idag på bursdagen fikk Mikko damebesøk av Nemi(6 år) som er Mastiff,en til Thor Arne. Kan trygt si han var overivrig på dama idag;)... Nemi har også tatt seg av oppdragelsen til Mikko, så det er tre hunder som omgås jevnlig til Mikko for tiden. Det har nok hatt en go del å si på oppførselen hans, pluss att han møter andre hunder som vi ofte hilser på når vi er på tur...

Alle her hjemme er superglad i Mikko, han er blitt flink og trekke på sykkel også. Vi har jevnlig sykkelturer, ca. 3 i uka, noen turer er han foran og trekker og noen turer er i springeren på siden. Pluss turene som Tove og jentene går med han, alt i alt en aktiv oppvekst som han er bygd før:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar