torsdag 20. mai 2010

Gutta på tur...

Kjørte supertidlig opp til Vågå idag, var innom Jon en tur og fikk vite han sku hente nyvingen på Gol(Astral 6).

Kom opp til Rikssenteret og møtte Harald, vi to ventet på Øyvind som plinga og ville være med å fly.(Han hadde passert Dombås)

Først kjørte vi til Vole, svak baktrekk, sto ikke inn en eneste gang så vi betsemte oss for Juvass. Kom opp til Raudbergstulen, mye fra venstre, dro helt opp for å sjekke. Mye venstre der og, vi setta opp vindstreamere på alle startene helt opp. Dro ned igjen til Raudbergstulen og venta på sola skulle komme rundt, etter ca 15.30 begynte det og pumpe luft rette veien. Øyvind var dummy, så startet eg å Harald ut ettepå. Vi klorte, ja det var fan så vanskelig men kor lærerikt for meg. Sleit ei stund, men artig og ta rotta på dem med Falcon i termikken, den er så enkel å skru med.

Rikssentersjef Harald Nergaard.
Harald og Øyvind oppe på Juvass.

Harald med sin WW Eagel 180.(som er til salgs, kanon begynnervinge)


Øyvind med Bautek Twister. Her står jeg oppe på Juvassvannet. Var ca 20 varmegrader her idag, råtten snø og mye vann på isen, ville ikke topplandet på isen hverfall nu.
Dagen idag var en høytrykksdag med særdeles slangete bobler, sene forhold, akkurat som boka sier. En flott dag, men kansje Heidal hadde vært rette plassen, det vet kun vår herre...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar