tirsdag 25. august 2009

Høsbjør nybarbert

Flott innsats av Pål, Werner, Morten og meg etter jobb idag. Vi jobbet nesten 4 timer og braut på stein og stubber så nu er starten fri for avlastningshumper, kvister og dritt. Litt mere jobb enn vi trudde, men vi fikk starten ved sia av rampa så slett som den kan bli uten større maskiner. Å alle de førdømte restene etter stubber greide vi også å ta vekk, complinene mine var ikke glad i dem.
Werner tyvstartet litt, ja han hadde fått høgd litt gress med bensinsaga før vi kom. Skal si den funket, tok til og med kvister med nylonstrømpa på. Så da var det bare for oss andre og begynne å rydde.
Her er for eksempel en av de store steinene vi spetta opp, vi brukte dem som fotballer i flekkan, he, he... Pål var nok litt skeptisk når vi handterte steinene, to med spett som braut på og to som styrte etter beste evne.
Werner hadde også ei ny vindpølse som han sponset, han har og sponset den på Ring, han er rik han.Werner, Pål og Morten i full mekking av ny vindpølse. Den gamle var som ei sunnrevet oljebukse som du skulle se ekte fiskar hadde brukt. Den gamle er forresten til salgs om noen har lyst på den.Rune fra Hvittingfoss-klubben var innom og hilste på oss. Her er vi fornøyd etter god dugnadsjobb, Werner sin 4-hjuling med vinsj gjorde jobben med å slite stubber. Så nu er vi ferdige iår med dugnad på Høsbjør, og vi håper på en fin flyhøst.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar