onsdag 3. juni 2009

NorgePåTvers (oppdatert tors 4-juni)

Turene som ble fløyet langt fra Grøtterud og fra Liagardan i pinsehelga gjelder IKKE i NPT. Disse turene ble fløyet før mandag 1-juni. Uka er fra 1-7, juni-09.

Kansje til neste år(2010) at man kan forlenge uka til evt. 2 uker, men har jo et år og tenke på. Eller at uka varer fra pinsehelga og ut uka etter. Her vil det være mulighet å komme med innspill av alle pp-4/pp-5 piloter som er innmeldt i fridistanseligaen. Det er flott og høre andre synspunkter, gjerne på mail eller åpent på skyforum(nolimits).

Det er ennå Tom Salamonsen som leder NPT, men de 4 første plassene kan det bli forandring iløpet av helga. Kansje det til og med dukker opp en som får 2 fine turer før søn 7-juni, muligheten er der.

Traclogger av oss fra mandagen(Heidal), Kjetil Pettersen som har lagd den. Frode Halse hadde ikke logget så han ble ikke med på den.
Lista for fridistanseuka er fortsatt uendret, det er også ordnet link i loggboka med automatisk logging av km hentet ut fra fridistanseligaen. http://no.flightlog.org/fl.html?l=2&a=56&comp_id=63 (sjekk, kansje navet DITT er her)

Nå for tiden er været litt ustabilt, men for lør og søn roer vinden seg. Så det er fortsatt mulighet og kapre pokalen og vindmåleren(sponset av T&R). Man må kansje kjøre litt etter været, men det er jo sånn vi fridistanse-jegere gjør det. I tilfelle nordlige vinder satser jeg på Vågå-området, øst til sørlige blir det nok Trysil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar