søndag 21. desember 2014

Rydding av treningsløypa, ny restaurert Lavo og litt flyving...

Endelig en tur på "pærla" igjen med gjenget. Idag rensket vi litt kratt å greiner i treningsløypa, gløggparty og litt PG.
          
Men først og fremst må vi si tusen takk til Arne og Trond og for ny-restaurerte benker i "klubbhuset" vårt, et presisjonsarbeid. Jeg vet ikke om flere var med på snekker-dugnaden, isåfall takk til dere og. Legg merke til ryggstøtta, skrå og fin som passer de fleste sittestillinger, råbra arbeid, og ikke minst, finishen i hjørnene :-) :-) 

:-) De gutta altså, Petter Smart med alle sine hjelpere :-)


Idag skulle vi også ta litt greiner og kratt i løypa, Roar og Dariusz ble med. Vi "tuslet" sakte med sikkert oppover, og etter ca. 1 times jobb kom vi opp til Bangsberg-Syd.

 Roar nesten helt oppe, han sa fra att det holdt med en tur idag :-) No gledet vi oss og komme til en oppværmet Lavo som Tove hadde fyrt opp.


Thor Arne hadde overraskelse til Anne Marit, ho hadde bursdag, så det ble gløggparty i Lavoen.  Med Thor Arne var Lars Kristian og CO.

 Det var helt vindstille idag, så Dariusz pakker ut.

 Her starter Dariusz :-)

 Dariusz i lufta med sin Buzz Z4...

Roar fikk seg to turer idag, han er rene eksperten på forlengs-start. Han har ihvertfall skjønt hvordan få med seg energien over kanten.

Roar i lufta på første tur idag med sin Buzz Z4...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar