søndag 24. mars 2013

St.Hilaire (dag 6)

Endelig hadde vi sovet hos Arne i St.Hilaire med tykk god dyne over oss i ei skikkelig seng. Det var så mistenksom god Norsk lukt fra kjøkkenet når vi sto opp på morran.

Ja har du sett, Arne sto i skikkelig Norsk frokostlaging, egg å bacon fikk vi servert. Gud det var godt, nå har vi bare spist syltetøy og honning på de Franske hoteller i fem dager. Den her frokosten smakte ekstremt deilig, Arne visste vell innerst inne att vi var lei av søtsaker til frokost. Da hadde han bestemt seg for og lage ekte Norsk frokost til hele bunten.

Hagen til Arne og Tove med snø i føreløbig. Det hadde vært rene våren uka før vi kom, men så hadde det kommet skikkelig med snø noen dager før vi kom nedover, og dermed ble våren litt utsatt. I fjor når vi var her var det rene sommeren, vi satt ute i shorts og spiste frokost i hagen til dem.


Starten i St.Hilaire er fortsatt like perfekt, tror ikke det fins maken i her moderlandet vil eg tro. Men vi var jo kjempeglad for og få delta og fly herfra, det er helt digg...

Tove var først ut av oss på fredagen, avtalte og hente ho med en bil så ho skulle å seg 2 turer. Men lufta ble litt humpeti-dumpeti, så det ble med den ene turen fredagen.

Kristian starter og fikk seg en humpetur i slit og rykk i 2,5 timer, Kristian kunne melde att han ikke turte å ta et eneste bilde på hele flyturen.

Jon starter og fløy sammen med Kristian hele turen, ja tru han og holdt i styrelinene.

Her starter jeg og fløy sammen med gutt i litt over 50 min. Fikk meg et par kravater, en over start og en på le sida ved Les Gros Chenès. Da var ikke hodet mitt klar for le-sida i det hele tatt. Det var suerstabilt og ingen kom seg opp, ikke de lokale heller. Landet lengre sør i dalen ved Crolles sammen med både tyskere og lokale helter, det er ei offentlig pg-landing der.

Fikk haik to minutter og dro til starten igjen, startet og fløy lokalt. Telefon min lå gjenglemt oppe hos Arne, Tove var fri for strøm på radio. Avtalte og lande på hovedlandinga og sa fra til gutta på radio att Tove kom og henta oss nede. Vi landet omtrent samtidig alle tre, dette var en meget stabil dag, absalutt ingen bobler gikk gjennom inversjon.
Men se kor flott og lite snø det var nede i dalen, tror den ligger ca. 250 moh. Litt mat og drikke på den lokale restauranten hjalp godt på. Ikveld skulle vi som var gjester diske opp med Fransk middag til husverten, må si vi fikk det bra til også :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar