mandag 18. mars 2013

St.Andrè-les-Alpes (dag 2)

Hotel le Bel Air bor vi på, et to-stjernes med en superhyggelig hotelsjef som huser oss. Været derimot er enda litt "gromt", men det kom et lite øyeblikk med sol idag :-) ...

 Her bor vi, du kan skimte øst-starten på Chavlet i bakgrunnen.

Nei har du sett, fikk et klart bilde av Chavlet, men sterk vestlig vind gjorde det umulig og fly. Og så er det kommet vell litt mye snø for sommerdekk opp til starten, tror vi skal prøve St. Vincent på svak N-V imorra.

Vi dro en tur til Digne-les-Bains idag for shopping og lunsj, ja føler meg som en guide for gjenget, men har jo noen turer hit siden midt på 90-tallet.
Her er vi i sentrum av Digne, gjenget stilte seg opp i positur som vanlig, dem er ikke langbedd.(PS; sjekk ka Tove holder i:-)

Vi møtte også en lokal støvsuger-jeger midt i sentrum, den skulle vi ha hatt og sugd opp løv med når høsten kommer.

Vi gikk en tur innom den lokale pg-sjappa, men den er som vanlig stengt. Og det så veldig nedlagt ut, vi prøvde først en tur før lunsj og en tur etter lunsj, men det var og ble låst(kansje ikke sesong nu)
http://parapente.dinovol.free.fr/ (Kopier linken om du vil ta en titt der)

Indisk restaurant ble det til lunsj, skal virkelig si maten smakte. Det ble en tre-retters for hele 10 euro pr. person, da klager man ikke på prisen...

Her er et Juv med overheng mellom Digne og St.Andrè, ikke snø i det hele tatt. Digne ligger noen hundre meter under St.Andrè, det merket vi også på temperatuern også. Når vi kom tilbake til St.Andrè var det skikkelig snøvær og vind, minnet litt om kysten i Nord-Norge, vi mangla havet.

Link til St.Vincent... http://no.flightlog.org/fl.html?l=2&a=22&country_id=73&start_id=2100
(Kopier linken om du vil titte på starten, ligg et fint bilde der)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar