tirsdag 2. oktober 2012

Vertica Sports V2

Der begynner ny-instrumentet mitt å "forme" seg. Kan takke Espen Norman Hoel, Espen Skåre, Rune Kristiansen og Thor Arne Jacobsen for att eg i det hele tatt har lært og slå "dippe-dutten" på og manøvrere meg gjennom menyen og t.o.m fått inn karta inn fra fra Hans Cato.
 
Ka tru eg lurte når eg fikk pakken hjem i posten, var helt alene hjemme så eg blei redd et øyeblikk. Måtte plinge Espen i Asker og spørre litt om det var farlig og ta på instrumentet, ja gråt nesten av glede når eg turte å slå det på;-)
 
Ringte til Thor Arne første kvelden vi skulle starte det opp og han hjalp meg med hele greia. Vi fikk det opp og gå. Mangla noe småtteri og hadde Rune på besøk for et par daga sia som fiksa det lille eg mangla.
Men eg måtte jo ha høydebegrensningene inn på "dippe-dutten", det var jo derfor eg har kjøpt den. Thor Arne var på kveldsbesøk ikveld og eg spurte om vi skulle legge inn høydebegrensningene, tja vi får prøve sa han. Plinga Espen Skåre og fikk råd korsen vi la inn høydebegrensingen til Hans Cato, og vips der hadde vi alt på plass...kansje ikke verden er så avansert alikavell;)
 
Nu ser dere godt grenser og firkanter helt til langt inn i Sverige. Gosj, et sånt verktøy har eg lengta lenge etter. Har såvidt fått prøvd det og det smakte med en sånn stor skjerm så selv eg ser:-) Ja har t.o.m lært selv og finne frem på menyen og tør å trykke på det.

Må bare få takke gutta som har hjelpt meg igang og gleder meg å legge på tur med Vertica V2, skal bare enda invistere i en skikkelig batteripakke som vare minst 12-15 timer...

1 kommentar:

  1. He he, 12-15 timer burde gå fint hvis du stapper et passelig stort bilbatteri ned i selen... Det vil hjelpe på farten også..! :-)

    SvarSlett