torsdag 30. juni 2011

Ny flom???

Igår ettermiddag tok eg å Tove turen til Larvik for å hente bakaksling til den hvite bussen, da var vannet såvidt begynt å duppe inn på det laveste på veien inn til senteret. Vi kom til Vågå igjen ca kl 16 idag og får beskjed av Werner Johannessen att det står vann på landinga.

Var bare å hive seg rundt å berge de hg-ene som låg nederst i garagen, og alt det andre som lå ute. Det er fan ikke til å tru, korsen i fan skal det gå i fremtida med Riksanlegget om det ikke blir hevet eller flyttet???
Her greier vi akkurat å kjøre inn, vannet stod godt på toppen av bildekket på det dypeste.Her er ca kl. 17 idag etter vi hadde fått av bakakslingen... Werner og meg måtte plukke opp det som var begynt å "reke"(flyte) avgårde, og eg tar ingen sjanser, måtte bare bitte fast tribunen/lasterampa igjen. Sist rak det av flere plastbord og stoler, nå bar vi alt inn i garasjen...


Kommer nok en oppfølgningsblogg ikveld.PS: Har fått opplyst att vi får leie klones til reservasenter, bilder og tekst kommer imorgen:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar