torsdag 27. januar 2011

Petter Smart og den gode vedovnen:-)

Ja selveste Petter Smart kan bli misunnelig på Arne Strandlie. Han er klubbens reperatør nr. 1 for tiden, skulle tro han var født oppfinner.
Igår monterte vi en vedovn i lavoen som han hadde sveist selv i rustfritt stål, ja det ble en suksess og kaffelukta svevde over Bangs...
Visste dere at Arne har forferdelig mye rødt rundt seg? Ta f.eks paraglideren, den er rød, hg er også rød. Flyjakken er visst rød den også, ja pinadø slalomskoene også. Selv om gubben ikke later til å være så feminin i mine øyne:-) Men vi skal ikke misunne ha for rødfargen, den er flott den...(hørt rykter att sny-fresaren også er rød)

Her er vidunderet som vi prøvde igår kveld, den varmet fantastisk. Det var skikkelig koselig å sitte i lavoen med fersk-kokt kaffi. Regner med at iløpet av helga blir det en "svart-kopp" som søringan sier oppe på ca 470m.o.h...Arbeidet han har lagt ned i vedovnen er helt fantastisk. Så til alle klubbmedlemmer og gjeste-piloter, bare gled dere når doc kommer på Ny-Perla. Er det steikanes med frost får du tint deg i lavoen, ja koz å ta turen om den berømte bakvinden skulle slå til...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar