fredag 28. januar 2011

Fantastisk kurs/flydag i Brumunddal

Alle foto: Tove

Oppmøte 10.00 på Kroa i tåkehavet, kem skulle tru dagen ble så god alikavel. Kaffekoppen gikk ned på Kroa og vi skravla masse tull rundt bordet. Så bestemte vi oss og dra på landing med biler så videre opp til Hotellet. Gåturen opp var gjort på omtrent 10 minutter og tåka liksom sjønte ho måtte rømme vekk når vi trava opp et helt gjeng:-)
-
Bildet Under:
Trond med sin Ozone Buzz Z3... Har ble ferdigutsjekket før Jul og siden han også er hyperaktiv nådde han 3 turer idag. Trond dro vingen opp flott og kontollert i hele dag, han hadde ikke verdens beste startforhold bestandig... Tove starks i lufta, vinden kom ca 30 grader fra høyre da ho startet:-)Ida er fra Målselv og ble med på høstens pg-kurs i Hedemarken. Ho ble ferdigutsjekket like før Jul og venter på en Nova Ion, er en rå farge på den, røper ikke fargen her. Idag fløy ho 3 turer med kursvingen(Ozone Elment)
Biker Vegars fremst på bildet. Det var en spent gjeng som kom opp idag, de som var med fra morran av: Vegard, Ida, Tove, Tore, Anders, Trond og Stein-Are. Her rigger gjenget, vinden står rett inn lange tider, så opp til 45 grader fra høyre i flekkan. Folk sto ferdig rigget koblet i sela. Når vinden var rett inn startet dem etter tur.Tore på sin tiende høydetur med sin Swing Arcus 6... Nesten ferdig, mangler kun D-riser styring og ører:-) Tore tok sin første høydetur med nyvingen, skal si han smilte og var lykkelig... Tru pinadø han fikk troa på pg-sporten idag, han sa det var som å sitte i en stressless og nyte utsikten. Vegard på sin tiende høydetur med sin Up Kantega XC... Det var også Vegard sin første høydetur i nyvingen og fra Høsbjør. Han smilte bra da han ble ferdig med pp-2. Gratulere med utsjekken:-) Anders på sin tiende høydetur med sin Ozone Buzz Z... Anders er råflink til baklengsstart og selv om vinden ikke va heilt patent hele tia tok han bare vingen ut i krabbevinkel, stålkontroll... Gratulere med utsjekken:-)Per kom også å fikk sin første tur med nyvingen, en Nova Ion. Han mangler kun 2 høydeturer til for og få pg-lappen. Per hadde en superflott start, rett ut med gor høyde, men gutten har flydd hg i mange år så lufta, flyfart, etc. ligger i blodet på han.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar