søndag 31. oktober 2010

Tove tester nyvingen, Mentor 2

Torsdag var meg og Tove på Termikk&Rotor i Oslo og shoppet litt utstyr til piloter i klubben, og ikke minst ny vinge til Tove. Ho har nok hatt 3 dager med kløe i flynerven før ho endelig fikk vær til å prøve vingen idag(søndag) fra nye Bangsberg. Thor-Arne var dratt opp før oss, han ventet spent til Tove pakket ut ny-vidundret.

Vindstille med mye S-V i høyda, av og til inn med 0,5 m/sek. men pinadø overrasket ho meg og peisa opp vingen bakleng å sprang ut av helvete...

En råflott start, første gang ho drar opp vingen, er imponert. Her seiler ho mot Mjøsa og prøvar hanget med en gang, bar nesten...
Pedal og dasjbord hadde vi montert i helga, prøvesittet og "lekeflydd" i fjøset. Ho var mega-gla da ho landet, plingte med en gang og skrøt av vingen. Denne vingen trur eg ho kommer til å stortrives i, og et flott valg på hennes nivå. Nå vente ho på hangvind, ja det gjør vi no alle i klubben forresten.
-
Thor Arne filmet en snutt med tlf...
-Casper var og med en tur idag. Her ser dere et sjeldent bilde fra starten(rampa er borte). Vi var en fin gjeng på lørdagen og ryddet opp materialen og "mannskit" som lå igjen etter att Frode hadde sveiva med gravemaskin.
De som var med på dugnaden lørdag: Arne, Øyvind, Jon, Stig, Morten og meg...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar