tirsdag 12. oktober 2010

Hedemarken Luftsportsklubb og Fagsjefen i møte med sjefen for Trysilfjellet ang heis og vinterflyving...

Bilder tatt med iPhone...

Idag tirsdag(12/10) dro meg og Arne fra Brumunddal til Trysil for og møte Arne Hillstad og Stein Myre. Vi hadde et "flymøte" med sjefen av Trysilfjellet, Jan Linstad.Fra venstre: Arne Hillestad, Arne Strandlie, Stein Myhre og Jan Linstad.

Etter litt snakk om sikkerhet og faremomenter ble det fremmet forslag om og ta et prøveprosjekt i vinter. Det falt foreløbig i god jord hos Jan Linstad.

Grunnregler for vinteren 2010 er:
- Absalutte minstekrav er trinn tre.
- Skal man krysse heisvaierne må man ha 100 høydemeter over vaierne.
- Ingen hangglidere tillatt på grunn av trøbbel i heisen, etc...
- Strengt forbudt og lande i skiløypene.
- Speedgliding strengt forbudt.
- Blir man forespurt nede i heisen, på starten, ja hvor som helst må man vise frem flybevis minimum PP-3.

Men først må Hedemarken og Fagsjefen sette opp et regelverk, så sendes det til Trysilfjellet for godkjenning. Så vi håper på posetivt fra Trysilfjellet og trår varsomt frem om det blir et prøveprosjekt i vinter. Etter møte spanderte fagsjefen kaffe på oss og vi ble enig om et vellykket møte.

Husk att dette gjelder vinterflyving når heisene går, ellers så var vi hjertelig velkommen både hangglidere og paraglidere og fly som vi har gjort tidligere(vår, sommer, høst)Meg, Stein og Arne dro en tur opp på starten(Bygderkanken) for og sjekke kor sterk nordavinden var. Vi kunne med en gang konstartere att det var for sterk vind. Men på mindre styrke er det fullt mulig å fly på hanget på nordsia. (Fageråsen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar